Director Web

Cautare in director

Links

    in curand

Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Specializata in productia de robinete industriale si fitinguri din fonta sau alama si hidranti, JAFAR Romania ofera : robinete cu sertar pana, robinete cu sertar cauciucat, robinete cu clapa fluture, robinete de retinere cu bila si cu clapa, filtre de retinere inpuritati, robinete de inchidere cu sfera
http://www.jafar.ro ~ Details
PR: 1
Confectii metalice de orice fel la Frimut UTB din Brasov. Confectiile metalice sunt efectuate pe masini universale de mare precizie. Efectuam confectii metalice dupa specificatiile clientilor si oferim consultanta pentru orice proiect.
http://www.frimututb.ro ~ Details
PR: 1
Calitatea ridicata a produselor fac ca IndustraialGriTo sa isi doreasca un loc printre liderii de piata din Romania. Gama de produse comercializata de noi: manometre, debitmetre, indicatoare de nivel, termometre, coturi, teuri, reductii, racorduri, robineti fluture, robineti cu sfera, robineti de verficare este proiectata si fabricata cu ajutorul celor mai moderne tehnologii.
http://www.industrialgrito.ro ~ Details
PR: 0
Pescom SRL a fost infiintata in anul 1997 si are ca domeniu principal de activitate prelucrarea si comercializarea pestelui. Produsele noastre: File hering marinat, Hering eviscerat afumat, Hering sarat, Macrou marinat, File macrou, Batog macrou, Macrou congelat, Sprot sarat, Sprot afumat, Salata de icre.
http://www.pescom-vaslui.ro ~ Details
PR: 0
Megan Construct pune la dispozitia dumneavoastra produse inalt calitative din categoriacarbunilor si brichete de carbunii. Brichetele de carbuni ajung pana la 8000 kcal/kg
http://www.brichete-carbuni.ro/ ~ Details
PR: 0
Ildoro trade este producator de carbune de gratar (mangal) si var, bulgari sau pasta si are capital 100% romanesc
http://www.ildoro.ro ~ Details
PR: 0
Blum Prod este o firmă care produce ambalaje şi piese din material plastic, prin tehnologia de termoformare.
http://www.blumprod.ro ~ Details
PR: 0
Comercializare si service echipamente pneumatice (cilindri pneumatici, valve si electrovalve pneumatice), automate programabile si echipamente automatizari, preturi mici
http://www.automatic.ro ~ Details
PR: 0
Pe site-ul Bucsa bronz.ro se poate gasi toate inormatiile pentru bucsa de bronz la ce se utilizeaza dimensiunea minima si maxima aliajele din care se poate fabrica prin ce metoda este turnata etc.
http://www.bucsa-bronz.ro ~ Details
PR: 0
Site dedicat exclusiv problemelor,defectelor, si implicit incercarii de a rezolva aceste impedimente in domeniul tamplariei PVC si Aluminiu. Sfaturi despre reglarea ferestrelor, usilor, inlocuirea geamurilor sparte, combaterea condensului, totul este detaliat in acest site.
http://www.tamplariealuplast.ro ~ Details
PR: 0
Regent SRL furnizeaza o gama completa de armaturi industriale si hidranti subterani, dar si accesorii necesare montarii acestora (flanse, suruburi, prezoane,piulite).
http://www.robinete.eu ~ Details
PR: 0
S.C. Princo Grup S.A. produce panouri din lemn masiv de fag, tocatoare de bucatarie si mic mobilier. Putem executa la comanda panouri de lemn la dimensiunile cerute.
http://www.panourilemn.info ~ Details
PR: 0
What happens inside a nuclear reactor? Safety of nuclear power. Information about nuclear power in Europe and Japan. Simplified scheme for nuclear generic.
http://www.centrale-nucleare.ro ~ Details
PR: 0
Paleti plastic cu suprafata plina sau perforata, pentru depozitarea produselor pe raft sau direct pe podea; paleti pentru transport sau paleti pentru export.
http://www.cutiidinplastic.ro ~ Details
PR: 0
Firma Automecanica Medias va ofera servicii in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschiere:lucrari de strunjire,frezare clasica si CNC, rectificare,sudare dupa documentatia tehnologica.Executam repere unicat sau serie dupa desen tehnic.
http://www.prelucrari-automecanica.ro ~ Details
PR: 0
Proiectare, executie, instalare utilaje si dispozitive “la tema” sau existente, integrare de echipamente pentru cresterea productivitatii si scaderea costurilor de productie in industria alimentara, farmaceutica, cosmetica, bauturilor, bunurilor de larg consum, auto, electronica. Echipamente si aplicatii: transport (conveioare, benzi transportoare), manipulare, orientare, sisteme de pozitionare, etichetare, marcare, cartonare, dozare,sigilare, alimentatoare, formatoare de cutii etc.
http://eurodac.ro ~ Details
PR: 0
Asiguram consultanta firmelor care asigura consultanta companiilor din industrial textila, vindem camasi barbati condora, camasi onesti, camasi botezatu, camasi kenvelo, camasi barbati Gherasos, atelier industie textila, atelier camasi
http://www.schwarz-industrial.com ~ Details
PR: 0
Firma noastra este specializata in productia de tubulatura pentru exhaustare, tubulatura rectangulara pentru ventilatie, filtrare si insilozare in domeniul industrial. Ne adresam in principal industriei lemnului, cimentului, ceramicii si nu numai.Ne bazam pe experienta acumulata incepand din anul 1997 lucrand cu firme de varf din Danemarca, Suedia si Germania.
http://www.ecoair.ro ~ Details
PR: 0
Este producator al brand-ului de apa distilata, solutie de parbriz si antigel BLIZZ. Romana GMR este o societate infintata in anul 1993, este un producator de peturi si sticle din plastic de diferite gramaje, modele si culori in functie de cerintele clientilor .
http://www.romanagmr.ro ~ Details
PR: 0
Chemstal inglobeaza o serie de produse chimice, echipamente si servicii necesare intretinerii chimice a instalatiilor care integreaza centrale termice, panouri solare, cazane de abur, aparate de aer conditionat sau alte echipamente de climatizare. Chemstal este o marca inregistrata a Laborex.
http://www.chemstal.ro ~ Details
PR: 0

Total records: 106
Items 21-40 out of 106 displayedOur Friends

Statistici

  • Active Links: 16673
  • Inactive Links: 18123
  • Pending Links: 0
  • Todays Links: 0
  • Total Categories: 22
  • Sub Categories: 138